O nama

Dosbodošli u našu onlajn prodavnicu.

O NAMA

Medius je lokalni trgovinski lanac koji se bavi prodajom robe široke potrošnje kroz veleprodaju i lanac maloprodajnih objekata u regiji Srema. Centrala firme smestena je u Novoj Pazovi ulica Četvrta industrijska 12.
Visoki standardi poslovanja-najsavremenija oprema, ljubazno osoblje,dobar asortiman i povoljne cene postavili su Medius u sam vrh izbora potrošača. Zahvaljujući dobroj poslovnoj politici i organizaciji, Medius važi za zdravu, likvidnu i pouzdanu firmu.

ISTORIJAT

Medius je osnovan septembra 1994. u Novoj Pazovi kao malo, porodično preduzeće. Sa svega 3 zaposlena radnika, u iznajmljenom kancelarijskom prostoru od 30m² i magacinskom od 250m², Medius počinje kao dobavljač osnovnih životnih namirnica malih trgovinskih radnji.

Medius doo

Četvrta industrijska 12, Nova Pazova
022/323-590

Veliki izbor proizvoda ?

U našoj onlajn prodavnici možete kupiti veliki broj proizvoda po niskim cenama. Možete odabrati i vaš omiljeni brend i jednostavnim klikom poručiti proizvod.

Naša onlajn prodavnica.

Naša onlajn prodavnica Vam omogućava da brzo i lako pogledate cene i ukoliko želite nešto da kupite jednostavnim klikom možete izvršiti kupovinu.

Naša vodilja u poslovanju.

Naši zadovoljni klijenti su na prvom mestu, težimo da uvek izađemo u susret novim zahtevima i brzo rešimo svaki problem.

Sniženja !

U našoj onlajn prodavnici možete pronaći proizvode na sniženju.

Šta možemo učiniti za vas?

Podrška 24/7

Naša podrška Vam stoji na raspolaganju , možete nam poslati poruku e-poštom, naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku.

Najbolji kvalitet

Uvek težimo ka očuvanju dobrog kavliteta svih naših proizvoda.

Brza dostava

Poručivanjem proizvoda na našem sajtu možete da odaberete načine plaćanja

Korisnička podrška

Možete nas kontaktirati ukoliko vam je potrebna pomoć